multicolored holiday stars decoration background PJGR5B6 2

Ikke engang TrustPilot kan matche antallet af anmeldelser!

Selvom hjemmesider som TrustPilot er meget bedre kendt end Køreskoleoplysningen, modtager de flest anmeldelser årligt på køreskoler. Forklaringen er, at Teoriundervisning.dk samarbejder med Køreskoleoplysningen om at indsamle anmeldelser. Når eleverne logger sig ind på Teoriundervisning.dk, har de let adgang til at give deres køreskole en vurdering. På grund af den meget lette tilgængelighed, vælger mange elever at lave en anmeldelse, og derfor har Køreskoleoplysningen så mange anmeldelser!

Antal elever årligt

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk