SUPPORT

På denne side kan du finde svar på spørgsmål om dit kørekort og brugen af Teoriundervisning.dk. Brug også vores AI chat nederst til højre.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor lang tid går der efter jeg har bestilt, til jeg kan logge ind?

  Du har adgang umiddelbart efter indbetalingen via det telefon nummer du har opgivet. Du skal blot følge vejledningen på skærmen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Der skete en fejl under betalingen, hvad gør jeg?

  Hvis din betaling er gennemført, så kan du logge ind med dit tlf nr og oprette en selvvalgt pinkode. Er din betaling ikke gået igennem og siden fejler så kontakt os på info@teoriundervisning.dk

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Er det sikkert at bruge mit dankort på teoriundervisning.dk?

  Ja, på teoriundervisning.dk er det sikkert at bruge sit dankort.

  SSL forbindelse
  På teoriundervisning.dk løber du ingen risiko ved at benytte dit Dankort, Visa/Dankort, Master Card, da vi bruger en såkaldt SSL forbindelse til at sikre, at der ikke er andre der “lytter” med, når dit kortnummer eller andre data overføres til teoriundervisning.dk, da overførslen sker med krypterede data. Desuden har teoriundervisning.dk en indløsningsaftale med PBS, som stiller meget høje krav til sikkerheden på vores hjemmeside.

  Dine betalingsdata opbevares desuden heller ikke af teoriundervisning.dk.

  Under indtastningen af navn, adresse og andre leveringsoplysninger er forbindelsen dog ikke krypteret.

  Nemt at handle
  Når du køber varer på teoriundervisning.dk skal du kun indtaste dit kortnummer og udløbsdato,ikke din pin-kode. Det gør det meget let og sikkert for dig, der handler på vores hjemmeside.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad er forskellen på de forskellige pakketilbud?

  Alle pakker indeholder det samme. Forskellen er hvor lang tid adgangskoden er aktiv. Pakkerne er ikke fysiske, men derimod udelukkende adgangskoder.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Siden vil ikke godkende mit kreditkort, hvad gør jeg forkert?

  Du skal sikre dig at du indtaster det lange nummer foran på dit kreditkort (samme side som dit navn). Herudover er det vigtigt at du indtaster hvornår kortet udløber (også foran på kreditkortet). Kontrol cifrene er de 3 sidste tal i nummeret på bagsiden af dit kreditkort (siden med underskrift).

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Jeg er blevet trukket 2 gange på mit kreditkort, hvad gør jeg?

  Send disse oplysninger til info@teoriundervisning.dk:

  – Dato for køb

  – Ordre ID noteret på dit konto udtog (lang streng med blandet tal/bogstaver)

  – Den e-mail adresse som blev benyttet ved købet

  Vær opmærksom på, at vi ikke refundere brugte adgangskoder

   

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Er man begrænset af et bestemt antal tests eller må man prøve så meget man vil?

  Du kan tage op til 400 teoritests og siden har følgende begrænsninger:
  – Der kan kun være logget ind ét sted med den samme telefon nr.
  – Adgangen kan kun bruges på max 5 enheder (pc, laptop,tablet,mobil).
  Ovenstående punkter er ikke lavet for at begrænse den enkelte elev, men blot for at sikre at koden kun bliver brugt af den elev som har købt adgangen. Din adgang er strengt personlig.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Gratis online teoriprøve

  Prøv en gratis teoriprøve og få 15% rabat på Teoriundervisning.dk! Teoriundervisning.dk indeholder tusindsvis af teoriprøve-spørgsmål og billeder samt en komplet online teoribog. Hvis du gennemfører vores gratis teoriprøve, så giver vi dig en rabatkode med 15% rabat på Teoriundervisning.dk.

  Indholdet på Teoriundervisning.dk er gennemarbejdet gennem 20 år og bliver konstant fornyet. Teoriprøverne ligner Færdselsstyrelsens teoriprøver, hvad enten det er en digital teoriprøve eller en traditionel teoriprøve du skal op til.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad indeholder Teoriundervisning.dk?

  Teoriundervisning.dk blev etableret i år 2001, med en målsætning om, at levere online teoriprøver af den højeste kvalitet. Dengang måtte man købe en CDrom for at få teoriprøver 😮

  Siden opstarten har Både konsulenter fra Politiet og flere hundrede køreskoler givet deres feedback på prøverne. Køreskolerne har benyttet teoriprøverne i teorilokalerne over hele landet (via et særligt program til projektor).

  Teoriprøverne er lavet, så de ligner Færdselsstyrelsens prøve så meget som muligt! Da Færdselsstyrelsens teoriprøver ikke er offentligt tilgængelige, og det er strengt forbudt at f.eks. filme en teoriprøve, så er materialet primært bygget på interviews og udsagn fra elever på køreskoler landet over. 

  Teoriprøverne på Teoriundervisning.dk er generelt en smule sværere end Færdselsstyrelsens. Det er de for at gøre det lettere for køreskoleelever at bestå den rigtige teoriprøve. Herudover, så kan teoriprøverne afvikles på to måder: 

  1) Som digital prøve og 2) som traditionel prøve. Det kan du selv beslutte dig for, inden du starter en teoriprøve på vores hjemmeside.

  Generelt er Teoriundervisning.dk designet til at gøre det let for dig at bestå den rigtige teoriprøve, første gang!

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvorfor er der ikke uddybende svar ud fra alle udsagn i teoritestene?

  Ved hvert billede i resultatoversigten kan du finde uddybende svar. Nogle svar skrives kun udfra ét af udsagnene, og ved at læse dette svar, så vil resten af udsagnene give mening. Skriver vi uddybende svar ud fra alle udsagn, så vil vi på mange billeder skrive det samme igen og igen – derfor skrives det kun ved ét udsagn på nogle billeder. 

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Jeg kan ikke finde Styrkeprøven / den er forsvundet - hvad gør jeg?

  Styrkeprøven består af billeder som du som bruger har besvaret forkert ved test i Learning Mode eller Teoriprøve. Styrkeprøven forsvinder automatisk fra siden i disse to tilfælde:

  1. Første gang du logger ind og før du starter med at øve.

  2. Når du har løst alle billederne i Styrkeprøven, og der ikke er flere forkert besvarede billeder tilbage.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kan jeg se hvilke tests og billeder jeg har lavet fejl i?

  Ja. Ved at klikke på resultat ud fra den enkelte test du har taget. Vores styrkeprøve samler alle de billeder du har haft fejl i.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kan man forlænge sin adgangskode hvis den er ved at udløbe?

  Ja, du kan se når du er logget ind, hvor langt tid du har tilbage. Hvis din adgang er udløbet og du ikke kan logge ind bliver du ledt hen til der, hvor du kan forlænge med rabat. Tilbuddet vil være meget billigere end vores normale priser da man jo allerede har købt en adgang én gang.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Min kørelærer kan ikke se mine prøve resultater, hvad kan jeg gøre?

  Log ind med din adgangskode, og klik på”Indstillinger”. Vælg herefter din køreskole på listen og klik på “Gem oplysninger”. Dine resultater vil fra dette tidspunkt være synlige for din kørelærer.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Teoriprøver på Engelsk - Driving theory quizzes in English

  Teoriundervisning.dk tilbyder elever med en adgangskode mulighed for at ta’ teoriprøver / teoritest på engelsk. Vi har omkring 700 prøve billeder og hele køreskoleforløbet som en online teoribog med engelsk speak, foto, video og illustrationer.

  Teoriundervisning.dk presents driving school students in Danish driving schools an extensive theory test / quiz system. We offer 700 quizslides and the complete driving school course as e-learning with English speak, photos, video and illustrations.

  Buy here
  Choose “English” when you login the first time.

  engelsk-teoritest.dkenglish-driving-theory.dkengelsk-teoriprøve.dk

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvis du oplever tekniske fejl

  Du kan henvende dig direkte til os med tekniske fejl her.
  På vores fejlmelding besvarer vi ikke henvendelser om indholdet, kun tekniske problemer.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Jeg mister ofte forbindelse og siden “hakker”, hvad gør jeg?

  Hvis du har en router, computer eller internetforbindelse som ikke har en jævn strøm af data, man kunne kalde det klumper af data, så opdager du det ikke når du benytter almindelige hjemmesider. Hvis du f.eks. bruger YouTube, så kan din forbindelse klumpe uden du opdager det fordi videoerne loades forud (preload).

  På Teoriundervisning.dk kører du tests, og derfor skal systemet have en konstant forbindelse til nettet. Hvis den bare slipper et øjeblik, så fanger den ikke om du har svaret “ja” eller “nej”. Derfor har din datastrøm / internetforbindelse en stor betydning når du bruger siden. Vi er klar over, at det klan være svært at forstå når dit internet virker “fint” på andre hjemmesider, men det er ikke alle systemer der kan tåle en ujævn datastrøm.

  For at løse dit problem, så prøv disse løsningsforslag én ad gangen:

  1. Genstart din enhed (computer/tablet/mobil)
  2. Genstart din router
  3. Prøv fra en anden browser f. eks. Chrome eller Firefox

  Hvis ovenstående løsninger mod forventning ikke hjælper, så prøv fra en anden enhed eller en anden internetforbindelse.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvis du har lydproblemer på Mac / Safari, eller test stopper

  Hvis du oplever at du hele tiden skal godkende at siden skal afspille lyd eller at din teoriprøve går i stå i Safari, så gå ind under indstillinger og find nedenstående menu. Sørg for at tillade automatisk afspilning på min.teoriundervisning.dk. Alternativt kan du sætte flueben inden teoriprøven starter ved; “Jeg bruger Iphone/Ipad” – også selvom du er på en Mac.

  If you find that you constantly have to approve that the page should play sound or that your theory test stalls in Safari, go to settings and find the menu below. Make sure to allow autoplay on min.teoriundervisning.dk. You can also choose to simply switch browsers to Firefox / Chrome to avoid the problem.

  Nedenfor guide til MacOS, Safari:

  Skaermbillede 2022 07 26 kl. 12.37.02

  Her hvorfor du oplever problemet: Apple har lavet en blokering af hjemmesider der vil afspille lyd. Apple har en algoritme som åbner for lydafspilning når de vurderer at det er sikkert. Vi har derfor ingen indflydelse andet end at henvise til vejledningen ovenfor.

  Here’s why you’re experiencing the problem: Apple has blocked websites that will play sound. Apple has an algorithm that opens for audio playback when they judge it to be safe. We therefore have no influence other than to refer to the guidance above.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Slet alle personlige data (iflg GDPR)

  Du iflg Persondataloven ret til at få slettede alle dine personlige data. Du kan skrive til os på info@teoriundervisning.dk – husk at sende os dit mobil nummer, så vi ved hvilke data vi skal slette.

  Teoriundervisning.dk benytter ikke dine personlige data efter din adgang er udløbet. Dine data bliver automatisk slettet indenfor 12 måneder i vores system.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Er der utydelige billeder i den rigtige teoriprøve?

  Ja, det er der! Mellem vores billeder har vi også placeret specifikke billeder som ER utydelige. Grunden til dette er, at du vil finde lignende billeder til den officielle eksamen – billeder hvor du skal knibe øjnene lidt sammen for at se hvad der står på tavlen og lignende.

  Vi har gennem mange år eksperimenteret med disse utydelige billeder. Vi har taget dem ud, og sat dem ind nogle gange. Det viser sig, at du er bedre forberedt til den officielle teoriprøve når du ikke bliver overrasket over utydelige billeder hos Færdselsstyrelsen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad betyder en beståelsesgaranti og hvordan kan jeg få den?

  Vi kan tilbyde beståelsesgaranti, under disse betingelser:
  – Du henvender dig senest dagen efter, at du ikke bestod teoriprøven.
  – Du havde grønt lys den dag du var til teoriprøve.
  – Du vedlægger foto af det dokument med dine fejl, som blev udleveret ved prøven.

  Opfylder du ovenstående kritierier, så kvitterer vi ved at forlænge din adgang uden beregning i 30 dage.

  Ansøg om gratis forlængelse her.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Jeg får hvid skærm på iPhone / iPad, hvad gør jeg?

  Klik ind i din browsers indstillinger og vælg mobilvisning / vis på mobil.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Testen stopper / fryser på iPhone / iPad, hvad gør jeg?

  Apple ændrede deres styresystem på iPad/iPhone (IOS) fornyligt. Dette betyder at de ikke længere tillader afspilning af lyd i browseren.

  Tidligere på året har Apple implementeret begrænsninger i brugen af lyd i alle browsere, der kører på disse to styresystemer. Denne ændring betyder, at hjemmesider, som tilbyder online teoriprøver, ikke længere har lov til at afvikle prøver med lyd. Desværre blev vi, sammen med mange andre virksomheder, ikke varslet om denne ændring, og det har derfor taget os noget tid at finde en passende løsning.

  Symptomet på problemet kan opleves som at vores hjemmeside fryser, og i nogle tilfælde kan det også resultere i, at din browser fryser. For at løse problemet her og nu, så har vi udviklet en midlertidig løsning (nedenfor), mens vi arbejder på at udvikle en app. Vi er utroligt kede af ulejligheden, og håber på din forståelse.

  iPhone / iPad (IOS) løsning:


  Når du starter teoriprøven, så kan du i opsætningen vælge nedenstående. Hvis dette ikke løser problemet og hjemmesiden fortsat fryser, så prøv at opdatere styresystemet til nyeste version.

  Skaermbillede 2023 06 21 kl. 22.59.21

  Mac OS løsning:

  På Mac kan du afvikle teoriprøverne normalt, hvis du sætter nedenstående indstilling i Safari.

  853aafc9 f965 2144 ba44 4a5b8a747f8d

  Hvis ovenstående løsninger mod forventning ikke hjælper dig, så skriv til os i chatten på hjemmesiden. Vi svarer altid, og vi bestræber os på at svare hurtigt hver gang 🙂