HANDELS- OG BRUGSBETINGELSER

 

SIKKERHED
 1. Hvis du ikke tidligere har købt varer på nettet, så kan du måske være lidt utryg overfor, hvad der sker med dit kortnummer, når du sender det ud på nettet. Teoriundervisning.dk bruger en såkaldt SSL forbindelse til at overføre dit kortnummer. Det betyder, at du kan være sikker på, at der ikke er andre, der får fat i dit kortnummer. Det er altså helt sikkert at handle via vores hjemmeside.
BESTILLING
 1. Bestillingen af teoribøger og tjenesteydelser kan kun foregå fra www.teoriundervisning.dk Alle meddelelser mellem kunde og teoriundervisning.dk skal foregå via e-mail. Kunden forpligter sig til at overvåge sin e-mail efter bestillingen, da eventuelle forsinkelser af leveringen vil blive meddelt her. Når teoriundervisning.dk har modtaget bestillingen fra kunden, er købsaftalen bindende.
BETALING
 1. Betalingen af varer købt på www.teoriundervisning.dk kan kun ske med online brug af Dankort, VISA/Dankort, MarsterCard. Alle priser angivet på www.teoriundervisning.dk er inkl. moms. Prisen angivet ved bestillingstidspunktet er den pris, som bliver faktureret for varen ved leveringen. Købsbeløbet bliver trukket fra købers konto, idet køber modtager adgangskoder.
LEVERING
 1. Kunden modtager en adgangskode til teoriundervisning, på den e-mail adresse, der er opgivet ved købet. Leveringen sker normalt umiddelbart efter købet er gennemført, dog i få tilfælde inden for 24 timer fra bestillingsdagen. Oplever kunden at adgangskoden ikke er leveret inden for 24 timer fra bestillingsdagen, er e-mailen typisk blevet fanget af mailens spamfilter. Tjek derfor først spamfilteret. Hvis dette ikke er tilfældet kontakt teoriundervisning.dk på mail. Adgangskoden skal tages i brug / aktiveres indenfor 2 år fra købsdatoen. Bliver din adgangskode offentliggjort eller uddelt til flere personer bliver din konto lukket, og der bliver ikke refunderet / erstattet for varekøbet. Ved bestilling af teoribøger afsendes der senest indenfor 3 arbejdsdage.
FORTRYDELSESRET / REKLAMATION
 1. Der er ingen fortrydelsesret på teoriundervisning.dk såfremt adgangskoden er brugt. Ved ubrugt adgangskode er der 14 dages fuld returret. Reklamation: Skulle brugernavn/adgangskode mod forventning ikke fungerer korrekt, vil teoriundervisning.dk erstatte disse med nye koder. Hvis adgangskoden er ubrugt, så er der fuld returret på teoribogen. Omkostning for returforsendelse dækkes ikke.
BRUGSRET
 1. Koden er KUN til personligt brug. Ved mistanke om misbrug forbeholder teoriundervisning.dk sig retten til at lukke adgangskoden. Teoriundervisning.dk forbeholder sig retten til at lukke en adgangskode som: 1) Bliver adgangskoden/login brugt på mere end 5 enheder (pc,mobil,tablet). 2) Hvis der er stærk og begrundet mistanke om, at adgangskoden deles mellem flere brugere. 3) Koden er brugt til at ta’ mere end 400 teoritests. 4) Hvis brugeren udviser en truende, chikanerende eller ikke saglig adfærd via mail / tlf til Teoriundervisning.dk. 5) Hvis koden er mere end 5 år gammel. Skulle Teoriundervisning ApS vælge at lukke en adgangskode, så er der ingen mulighed for refundering eller forlængelse. Dagen inden adgangskoden udløber, modtager kunden en e-mail med tilbud om forlængelse. Adgangskoden kan maksimalt forlænges 3 gange efter førstegangskøbet. Derefter må kunden købe en ny adgangskode. Man har som bruger ikke ret til at kopiere, ændre, videregive eller offentliggøre materialet, uden en aftale med teoriundervisning.dk
PERSONDATA VED KØB
 1. I forbindelse med at du foretager indkøb på vores hjemmeside, indsamler vi en række personoplysninger om dig. De oplysninger, som vi registrerer, er: Dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger samt din e-mailadresse og mobilnr. Oplysningerne opbevares ikke krypteret, og de transmitteres heller ikke i krypteret form. Den køreskole du er tilknyttet til vil ligeledes have adgang til disse informationer. Kreditkortoplysninger krypteres. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per mail eller SMS med informationer om dine fremskridt med køreteori og relevante informationer om hjemmesiden og det faglige indhold. Ønsker du ikke, at modtage nogen form for emails, så kan du enten få dit køb refunderet eller vi kan lukke din adgangskode (der bliver kun sendt mails til aktive adgangskoder).
  Vælger du, at anmelde din køreskole (rating, stjerner) via Teoriundervisning.dk, så forbeholder vi os retten til at benytte din anmeldelse på vores søster hjemmeside www.køreskoleoplysningen.dk, som også er ejet af Teoriundervisning ApS.

  BEMÆRK: Hvis du vælger at anmelde Teoriundervisning.dk for udsendelse “spam”, trods vores overholdelse af nærværende aftale, så har det store omkostninger for os, og du vil blive opkrævet en erstatning på minimum kr. 10.000.- via vores advokat med potentiel registrering i RKI til følge.

  Informations Klausul i overensstemmelse med oplysningspligten for GDPR reglerne.

  Det er frivilligt at videregive dine personlige data. Men betingelsen for opfyldelsen af denne kontrakt er, at du giver din rigtige e-mail adresse, hvor der vil blive tilsendt en aktiveringskode til servicen.

  Administratoren af dine personlige data er Teoriundervisning ApS som har til huse i Njalsgade 76, 2300 København S, registreret med følgende CVR nr.: 27565425, og e-mail adresse: info@teoriundervisning.dk (herefter refereret til som: DA).
  DA’en har udnævnt en Data Protection Officer som du kan kontakte på mail: info@teoriundervisning.dk.
  Dine personlige data vil blive behandlet jvf den netop accepterede kontrakt til levering af elektroniske tjenester. Det juridiske grundlag for behandling af data jvf Art. 6 par. 1 letter/brev a) og b) fra de generelle EU regulativer om beskyttelse af personlige data fra 27. april 2016, nr. 2016/679, det såkaldte regulativ af GDPR i.e. samtykke fra den registrerede og kontraktens opfyldelse.
  Modtagerne af dine personlige data vil være, køreskoler, DA ansatte, eksterne enheder for hvem DA har lignende databeskyttelses kontrakt for at beskytte dine data bedst muligt.
  Dine personlige data kan overføres til dit tredjeland, dvs. uden for EU og Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.
  Dine personlige data behandles af DA i en periode på 2 år, fordi det er det.
  Tidsrum data kan bruges før forældelsesfristen udløber jvf regler om kontrakt om levering af elektroniske tjenester.
  Du har ret til at få adgang til dine personlige data, retten til at anmode om rettelser, slette eller begrænse behandlingen af disse data, og ret til dataoverførsel.
  Du kan til enhver tid inddrage dit samtykke til behandling af data, og ændre indstillinger under “Profil” på din konto.
  Tilbagekaldelse af samtykke påvirker ikke overholdelsen af loven om datasikkerhed, som blev foretaget på grundlag af samtykke før tilbagekaldelsen.
  Dine data behandles automatisk, herunder i formular profilering, for at analysere dine fremskridt med at lære teorien om kørekort eksamen.
  Du har ret til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden, når du føler, at behandlingen af dine personlige data overtræder loven.

   

 2. FORCE MAJEURE

  Force majeure betyder “overmægtige omstændigheder” og henviser til usædvanlige og uforudsete hændelser, der er uden for kontrol af de involverede parter og som gør det umuligt for en af dem at opfylde sine forpligtelser. Teoriundervisning.dk tager ikke ansvar for tilgængeligheden af hjemmesiden i tilfælde af Force Majeure. En situation vil blive betragtet som en force majeure-situation, hvis der er tale om naturkatastrofer, krig, terrorisme, tekniske nedbrud eller andre uforudsete begivenheder. Teoriundervisning.dk forpligter sig til, at bringe situationen tilbage til normal så hurtigt det er muligt.