traffic jam PQQL7P7 2

SÅDAN VÆLGER DU DEN BEDSTE KØRESKOLE.

Det kan være en jungle at finde den rigtige køreskole uden at betale unødvendige omkostninger og spilde af tiden. Nedenfor kan du finde en række praktiske tips, som kan spare dig tid, penge og ærgrelse.

Pakkepriser

Billigst er ikke altid bedst

En køreskole kan ikke lave et undervisningsforløb for mindre end ca. 11.000 kr og stadig få dækket deres omkostninger (færre omkostninger i landområder). Vær derfor varsom med at vælge billige pakketilbud, da der med stor sandsynlighed kommer overraskende ekstra omkostninger. Tjek køreskolens hjemmeside, og anmeldelser på Køreskoleoplysningen før du tilmelder dig.

Undervisningen & køreskoleforløb

Kvaliteten og det praktiske

Du skal gennemgå 29 lektioner på køreskolen og mindst 16 kørelektioner plus manøvre- og glatbane. Der er meget stor forskel på kvaliteten af undervisningen og skolevogne. Det kan derfor godt betale sig, at vælge køreskoler, som er positivt anmeldt eller man har fået personligt anbefalet.

 

Køretimer

 

Antal timer, pris & varighed

Der er stor forskel på hvor mange køretimer man har brug for før man går til køreprøven. Der er dog en række køretimer der er obligatoriske, (16 lektioner er obligatoriske,)men man kan ta’ så mange timer som man vil (eller har råd til). Når du vælger køreskole, så tjek hvad prisen er for én kørelektion og hvor lang tid lektionen varer.

 

Online Køreteori & teoritests


Det kan betale sig at øve teoriprøver online

Mange køreskoler sælger adgangskoder til online teoriprøver. Det er typisk billigere at købe adgang via køreskolen end direkte på nettet.

Vær opmærksom på at kvaliteten på online teoriprøver er meget varierende, og det kan ikke betale sig at øve på gratis materiale, da kvaliteten typisk er for lav.