Alkohol promille & trafiksikkerhed

Det kan være svært selv at vurdere, hvornår man har en høj promille.  Der er mange faktorer, der spiller ind i hvordan alkoholindtaget kan måles i blodet. En aften i byen eller julefrokosten kan ende galt, hvis du ikke holder løbende øje med, at din promille ikke er alt for høj. Det kan desuden være svært selv at fastslå din alkoholpromille ud fra, hvor meget man har drukket, da alkohol rammer forskelligt fra person til person. 

Din promille må ikke overstige 0,5 promille, hvis du vil sætte dig lovligt bag bilrattet. Men hvornår er promillen over 0,5? Og hvad er en høj promille? I dette indlæg, kan du få besvaret disse spørgsmål og lidt om promilleberegning og måling af alkoholindtag. 

 

alkohol promille

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk