digital prøve

Den Digitale Teoriprøve

Hvad går den nye Digitale teoriprøve ud på?

Den nye Digitale Prøve er Færdselsstyrelsens nye teoriprøveform. Fremover vil der ikke være “virkelige” foto fra trafikken i teoriprøverne, men derimod billeder (senere også video) lavet ud fra et 3D univers.

De nye prøver har ikke længere “Ja” og “Nej”, men du skal kun sætte flueben ved de korrekte udsagn. Du har 25 minutter til at gennemføre prøven, og i den tid kan du gå frem og tilbage og tjekke dine svare som du vil.

Det forventes at de nye Digitale prøver vil være fuldt udrullet i slutningen af 2025. De traditionelle prøver vil dermed udgå. 

 

Hjælp os og de næste elever

Trods vi har et godt samarbejde med Færdselsstyrelsen, så kender vi ikke alle detaljer omkring de nye prøver. Dette gælder også alle andre leverandører af online teoriprøver. Derfor har vi behov for din hjælp!

Når du har været til den nye Digitale teoriprøve, så vil vi og fremtidige elever blive superglade for din feedback. Du kan indsende vi knappen nedenfor.